Spelutbildningar

Vad händer på The Game Assembly?

taggar: inga

Det händer en hel del på The Game Assembly.

Våra andraårsstuderande är mitt inne i sitt sjunde spel, ett 3D-spel med nätverk. Våra andraårsstuderande jobba hela andra året i samma projektgrupp. Detta på grund av att de gör sin egen spelmotor och egna tools i deras spel och att göra sin egen motor är avancerat. Därför använder de sig av samma motor till alla de fyra sista spelen.

I år har vi fem spelgrupper:

Mechanism Games – Ni hittar Mechanisms Work in Progress på facebook. De har gjort två spel ihop. Det första ver en specashooter som here I am Ledger och deras andra spel är The Curse of Tugarin. Ni kan även följa dem på Twitter: https://twitter.com/Mechanism_Games och instagram @mechanismgames

Sandcastle – Sandcastles work in progress hittar ni här. Även de har gjort två spel; Stellar drift och Monster Mash. Ni hittar trailers på deras facebooksida.

Starzombie - Starzombies arbete hittar ni också på facebook. Deras senaste spel heter Necromonk och ni hittar trailern på samma sida. Starzombie kan ni även följa på Twitter och Instagram @starzombie

Sun dog - Sun dogs facebook-sida med deras work in progress har ni här. Deras första spel heter Vertigo rush och trailern till den hittar ni på samma sida.

Timedust - Och så till sist men inte minst har vi Timedust games. Dem hittar ni på facebook och på instagram @starzombie

Gå in och lika deras sidor så kommer de att vara noga med att uppdatera.

Vi är igång med att fixa en ny spelportal. Vår gamla spelportal och hemsida blev hackade innan jul så vi var tvungna stänga ner allt. Nu är hemsidan uppe helt och delar av spelportalen är i gång. Vi jobbar på det så mycket vi kan. :)

Den 15 maj är sista anmälningsdagen till våra utbildningar. I år fick vi tillstånd att starta 4 utbildningar, de tre vanliga; Spelgrafik, Spelprogrammering och Leveldesign och ny för i år är Technical artist. Mer information om Technical artist kommer på vår hemsida då vi fått våra texter okejade av Yh-myndigheten. Och då Yh-myndigheten godkänt alla texter kommer vi att lägga upp vår ansökningsportal med en gång. Då kan man registrera sig och administrera sin egen ansökan.

Samtidigt som vi jobbar med att fixa i ordning vår hemsida, spelportal och Yh-texter så planerar vi för vårt årliga Meet and Greet. I år har vi Meet and Greet The Game Assembly den 26 april. Förra året hade vi 38 anmälda företag och 40 som kom. Nu idag (17 februari) har vi över 30 anmälningar. Här kan ni se bilder från förra året. 80% av våra studerande träffar sina blivande praktikplatser under detta event.

Vi ska bli bättre med att uppdatera denna sida.

Med vänliga hälsningar,

The Game Assembly

 

Följ oss på facebook, twitter och instagram @instagram

Nedan är en bild gjord av Anniken i SG15. Vill ni se fler bilder så kan ni gå till vårt galleri.

 

anniken-arfvidsson-whalehunter-01

 

taggar: inga

© 2009 Spelutbildningar. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.