Spelutbildningar

Coachning från Arbetsförmedlingen

Tags: ,

Vill du ha jobb i spelbranschen och är inskriven vid Arbetsförmedlingen?

I så fall kan du får gratis karriärcoaching av Nina Zhovnartsuk på GetgoingNOW. Nina var tidigare HR-chef på Avalanche Studios och har rekryterat ungefär 130 spelutvecklare. Hon vet vilken typ av kompetens som spelbolag letar efter och har ett stort kontaktnät.

Tags: ,

2 kommentarer to “Coachning från Arbetsförmedlingen”


 1. Uffe
  on Aug 10th, 2012
  @ 10:26

  Hej,

  Jag tänkte söka jobbet som ”tools developer” på Avalanche. Har inte jobbat med spel förut (annat än på hobbynivå), men har en lång erfarenhet (ca 15 år) av applikationer, databaser och web. Gick magisterutbildningen på DSV.

  Brukar Avalanche ge nyanställda tid att sätta sig in i arbetsrutiner och utvecklingsmiljöer, eller förväntas man landa springande? Ska CV/brev skrivas på engelska eller svenska? Brukar de vilja ha arbetsprover eller ge ngt slags test? Vad kan man begära i lön utan att göra bort sig?

  Tacksam för svar och lite råd.


 2. Ann-Sofie Sydow
  on Aug 13th, 2012
  @ 13:01

  Jag tycker att du skickar din ansökan till Avalanche och ser vad som händer. Kommer du vidare i deras rekryteringsprocess kommer du att få göra tester. Då det gäller lön rekommenderar jag dig att kolla på scb. De har en lönehjälp på sin sida. Brev och CV ska absolut skrivas på engelska. Hoppas hjälper dig en bit på vägen.

Skriv en kommentar

© 2009 Spelutbildningar. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and Magatheme by Bryan Helmig.